Anugerah Kecemerlangan

Anugerah Kecemerlangan
Tahniah diucapkan kepada semua warga Chee Mong ! You are the BEST !!!

Mesyuarat Agung PIBG 2016

日期Tarikh : 07.04.2016 ( 星期四Khamis )
时间Masa : 2.15 pm
地点Tempat :学校图书馆Perpustakaan Sekolah

Program 40 Hari Menjelang UPSR

日期Tarikh : 20.07.2016 ( Rabu )

Monday, 2 May 2011

Kursus Dalam Perkhidmatan (LADAP) 1/2011 - Window Movie Maker

23 APRIL 2011 (Sabtu) - Guru-guru SJK (C ) Chee Mong memulakan tahun ini dengan lebih semangat bagi meningkat pengetahuan yang ada kaitan dengan profesion perguruan khususnya dalam bidang ICT dengan mengikuti kursus Window Movie Maker di bilik komputer baru-baru ini.Guru-guru telah didedahkan dengan kaedah menggunakan perisian Window Movie Maker.

Kursus kali ini dikendalikan oleh 2 orang fasilitator jemputan : En. Muhammad Abdah Bin Ismail dari PKG Bukit Besi dan En. Ezzuan Bin Ahmad dari PKG Kemasek. Mereka telah menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan kesungguhan yang tinggi, Guru-guru juga telah memberikan kerjasama dalam menjayakan kursus ini sehingga ia benar-benar telah memberi manfaat kepada semua.

Terima kasih kepada fasilitator dan peserta kursus. Tidak dilupakan juga kepada Pihak BTPN Terengganu yang banyak memberikan sokong kepada pihak sekolah sehingga memberikan kursus kali ini meriah dan berjaya.

Dengan ilmu yang diperolehi diharapkan ianya dimanfaatkan dan terus berusaha meningkatkan kualiti kerja selaras dengan kehendak pendidikan masa kini.

No comments:

Post a Comment